Temps de vacança

Diuen que el cos humà necessita dormir durant unes 8 hores cada dia per poder rendir al 100%. El temps de son serveix perquè el cervell fixi tot el que ha après durant el dia; les cèl·lules es regeneren. L’organisme fa un treball de manteniment intern imprescindible per viure.

En un món ideal, sense estrès ni pressions de cap mena, podríem anar passant dies, setmanes i mesos sobrevivint sense més dificultat. Però, està clar que, a més del “son reparador” diari, les persones necessitem un temps de trencament de rutines, de descans mental i físic. Si, necessitem el temps de vacança. Diu el diccionari que aquesta paraula significa, entre d’altres coses, l’estat d’un càrrec o plaça quan estan buits, vacants. Segons l’Institut d’Estudis Catalans, també és el temps de repòs concedit a un treballador. I nosaltres hi afegiriem el terme vagància  o “fet de no estar ocupat en res”.

ATComunicacio_vacances_blogA AT Comunicació, acabem la temporada força satisfets de la feina feta. Hem tingut la sort, un any més, d’haver pogut treballar en el que més ens apassiona: el disseny gràfic, la creativitat publicitària i la comunicació. Hem experimentat amb noves tecnologies com la impressió en 3D, i hem muntat dues exposicions al Born Centre Cultural: Vermell de Censura i  Hiroshima – Nagaski, 70 anys de la bomba atòmicaTambé hem aportat un xic de solidaritat treballant amb el Banc dels Aliments i, evidentment, hem donat resposta a tots els encàrrecs que ens han fet els nostres clients.

No volem destacar cap feina per damunt d’una altra perquè totes són molt interessants. Però, amics i amigues, ha arribat el moment, com deia el senyor Bacs, de “tancar la paradeta”. Comencem el temps de vacança, vagància, repòs reparador noturn i diürn, descans de la neurona, recàrrega de piles, cerca de més inspiració creativa,…

Tenim moltes ganes de tornar amb empenta, plens d’energia i noves idees. Per això, ara ens és necessari posar-nos en mode stand-by.

Bon estiu! 🙂

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s